• Ilmainen toimitus noutopisteeseen yli 100e tilauksille
  • Ilmainen toimitus noutopisteeseen yli 100e tilauksille

Mountaindrop Himalajan Shilajit 45g

Varastossa
Toimitusaika: 2-7 päivä(ä)

Kuvaus

Mountaindrop Himalajan Shilajit 45g

  • Orgaaninen mineraali- ja hivenaine kompleksi (85+ mineraalia)
  • Sisältää luonnollista humus- ja fulvohappoa
  • Edistää kognitiivisia kykyjä
  • Vahvistaa hormonitoimintaa ja libidoa
  • Vähentää väsymystä ja uupumusta


Shilajit on mustaa tervamaista ainesta, jota muodostuu Altain, Himalajan, Kaukasuksen ja Tiibetin vuoristoissa muinaisesta maaperästä ja orgaanisesta kiviaineksesta. Shilajitia on kerätty jo vuosituhansien ajan ja sitä on ylistetty kaiken parantavana ihmelääkkeenä, joka edistää kognitiivisia kykyjä, vahvistaa hormonitoimintaa ja seksuaalista halukkuutta, suorituskykyä, sekä vähentää väsymystä ja uupumusta.


Alkuperä

Mountaindrop Himalajan Shilajit on peräisin Himalajan vuoristosta yli 5000m korkeudesta.


Puhtaus ja testaus

Himalajan Shilajit on korjattu käsin ja uutettu käyttämällä vain luonnollisia suodatus- ja puhdistusmenetelmiä. Jokainen Shilajit-erä on myös testattu raskasmetallien ja haitallisten bakteerien varalta. Mountaindrop on saanut useita laatusertifikaatteja maailman arvostetuimmilta ja luotettavimmilta organisaatioilta. GMP-sertifioitu valmistusprosessi ja ISO-9001-sertifikaatti takaavat erittäin puhtaan ja korkealaatuisen tuotteen. Laboratoriotestien tulokset löydät tästä ja sertifikaatit löytyvät tästä.


TUOTETIEDOT

Käyttöohje: Liuota 200-600mg tuotetta lämpimään, puhdistettuun/suodatettuun veteen, teehen tai maitoon. Voit myös ottaa annoksen sellaisenaan ja antaa liueta suussa. Veden tulisi olla korkeintaan 40 asteista, jotta lämmölle herkät ravinteet säilyvät aktiivisina. (HUOM! Älä käytä hanaveden kanssa.)

Annoksia pakkauksessa: 75-225

Valmistaja: Mountaindrop, Slovenia